';

Matka

 

Olen monesti jäänyt pohtimaan omaa rooliani Trigenda®n avulla käymissä keskusteluissa. Menetelmän avulla käydyt keskustelut ovat luonteeltaan asiakaslähtöisempiä, kuuntelevampia ja usein ennaltaarvaamattomia. Keskustelija itsekin saattaa hämmentyä keskusteluun nousevista teemoista.Mistä tämä tähän tuli?

Toisaalta menetelmä on varma kuin linja-auto. Minun ei tarvitse olla varma edes määränpäästä, vaan asiakas saa valita. Keskustelu etenee pysäkiltä seuraavalle, kunnes ollaan perillä. Palaute-sarjan avulla keskustelun purku ja työväline takaisin boksiin. Usein jään kuitenkin pohtimaan omaa osuuttani matkasta.

Oma kokemukseni on, että olen saanut olla hetken kanssa matkustajana. Jotain merkittävää on yhdessä jaettu.

Ehkäpä roolini on auttaa huomaamaan, että matkustajalla on enemmän eväitä repussa, kuin mitä hän muisti. Voin auttaa tarkistamaan, minne oltiin matkalla. Miettimään yhdessä, onko reitti paras mahdollinen. Muistuttaa, että kaikkia matkoja ei tarvitse tehdä yksin. Voin auttaa selventämään tulevia matkasuunnitelmia, ja puida reissuja, jotka eivät menneet niin putkeen. Toiveeksi aina jää, että matkaa olisi iloisempi ja keveämpi jatkaa. Matka ja sen jakaminen on lahja.

Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Plus
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in